Wednesday, September 16, 2009

Salam Lebaran...







Assalamualaikum w.b.t.

Ucapan Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat ayahanda bonda dan seluruh ahli keluarga di Tanah Air, sahabat-sahabat, dan rakan-rakan blog Fakhrul Islami... Sambutlah Aidilfitri ini secara bersederhana. Moga kita mendapat rahmatnya di Aidilfitri...

Akhir kalam, wassalam... v(^_^)


p/s: Dedikasi khas buat pembaca-pembaca sekalian... Klik! untuk dengar ye... =)




12 comments:

  1. Salam Aidilfitri..beshnyer lgu raye..

    ReplyDelete
  2. walaupun best lagu raya... hanya beraya di perantauan... =(

    ReplyDelete
  3. Hmm...xpela beraya di perantauan..amikla peluang ni jdikan kenangan sbb biler lgi nk beraya kat Japan..hehe..smbil tngk sakura n matahari terbit..best gak tu..

    ReplyDelete
  4. Actually sakura just kembang seminggu je, dalam musim bunga. Dalam masa seminggu ni, orang-orang jepun akan ke taman-taman bunga. Ber'hanami'...
    Hanami maksudnya 'Flower Viewing' or tgk bunga. So skg dah takde Sakura =)

    ReplyDelete
  5. Oo..yeke..cume seminggu je dlm musim bunga...rugila saper yg missed berhanami..=(

    ReplyDelete
  6. salam dr miyazaki...(^_^)raye nnti datang la bilik,ade kuih raye n lain2 ni..duit raye pun ade..hehe...ok..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....(jgn lupe puasa sunat syawal.huhu...)

    ReplyDelete
  7. salam...
    jauh betul nak ke miyazaki nk pegi beraya kat sana...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri...

    ReplyDelete
  8. to Faisza...

    yup memang rugi kalau sapa tak ber'hanami' waktu sakura kembang...

    ReplyDelete